MAKIT 2022

A Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság 50. Kongresszusa

2022. május 5-7.

Four Points by Sheraton****
Kecskemét Hotel & Conference Center

Köszöntő

Hihetetlen gyorsan elszaladt megint egy év, és ismét tervezhetjük Társaságunk legfontosabb eseményét, kongresszusunkat. Mégpedig nem is akármilyet, hiszen „nagyszülői korba” – vagy mondhatnánk úgy is, hogy „arany korba”- léptünk, és jubileumi, 50. kongresszust szervezhetünk. Kényszerű halasztások, online rendezvények után végre tavaly személyesen találkozhattunk, és ünnepelhettük – ha a szokásosnál kissé visszafogottabban is – az együttlét örömét, a személyes újra találkozás varázsát, amit Mindannyian már annyira vártunk. Talán ennek is volt köszönhető, hogy az utóbbi évek legnépesebb, és sok Tagtársunk szerint, legsikeresebb kongresszusát hagytuk magunk mögött. De ilyen az ember, mindig többre vágyik. Bízom abban, hogy az idei, jubileumi kongresszusunk még az elmúlt évit is felülmúlja a résztvevők, előadók, kiállítók számában, a tudományos program színvonalában, a társasági rendezvények hangulatában.

Nagyon remélem, hogy a járványhelyzet ismét lehetővé teszi, hogy személyesen találkozhassunk „régi helyszínünkön”, Kecskeméten a Four Points by Sheraton szállodában május 5-7 között. Bőven lesz mit megbeszélnünk! Visszaemlékeznünk Társaságunk elmúlt évtizedeire, megvitatnunk Tagjaink értékes szakmai eredményeit a rendkívül színes témakörök szerint, terveznünk az előttünk álló izgalmas feladatokat, éveket.

Tisztelettel és szeretettel várunk minden kedves Tagtársunkat, régieket és újakat minden szakterületről! Ünnepeljük együtt a MAKIT 50. jubileumi kongresszusát!

Viszont látásra Kecskeméten!

2022. 01. 27.

Novák Zoltán
elnök

online regisztráció és absztrakt beküldés