MAKIT 2021

A Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság 49. Kongresszusa

2021. június 24-26.

Four Points by Sheraton****
Kecskemét Hotel & Conference Center

Tisztelt Tagtársak!

Remélem, Mindannyian úgy vannak ezzel, mint én, hogy vágyunk már nagyon a személyes találkozókra. Hasznosak, izgalmasak, bizonyos értelemben még talán kényelmesebbek is az online kongresszusok, de nem tudják pótolni egyetlen előadó számára sem a hallgatósággal történő „szemkontaktus” varázsát, a személyes együttlétek, baráti beszélgetések légkörét, az újbóli találkozások örömét.  Ezért nagyon bízom abban, hogy a következő, immár 49. MAKIT kongresszust személyes részvétellel tudjuk megtartani „régi helyünkön”, Kecskeméten a Four Points by Sheraton szállodában. Igyekeztünk minél későbbi időpontot választani még a nyári szabadságok előtt, hogy növeljük annak az esélyét, hogy addigra már a jelenleg még érvényben lévő korlátozásokat feloldják, és egyre többen élvezhetjük a védőoltás nyújtotta biztonságot is.

Ezért a kongresszust június 24-26 között rendezzük meg izgalmas témákkal, és reményeink szerint, minden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett. Kérem, ne feledjék, hogy akik az utolsó online kongresszusra teljes részvételi díjjal regisztráltak, az idén 50%-os kedvezménnyel tehetik ezt meg. Arra egyelőre még gondolni sem szeretnék, hogy a korlátozások elhúzódása miatt nem lesz lehetőségünk a személyes találkozóra, akkor, de csak ebben az esetben, visszatérünk az online rendezésre.

Találkozzunk minél többen a MAKIT 49. Kongresszusán, június 24-26 között Kecskeméten! Addig tartsuk be a biztonsági korlátozásokat, Mindenki vegye föl a védőoltásokat, és vigyázzon magára!

2021. 03. 05.
Prof. Dr. Novák Zoltán
elnök

online regisztráció és absztrakt beküldés